Wintersport Zwitserland

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Wintersportvakanties.

Alle rust en ruimte tijdens een wintersportvakantie in Zwitserland

Klinkt een vakantie tussen de torenhoge bergen en de mondaine skidorpen als een vakantie voor jou? Dan is een wintersport in Zwitserland in 2019 of 2020 een prima beslissing! Zwitserland staat bekend als een duur wintersportland, maar dankzij de last-minute aanbiedingen van diverse reisorganisaties is een low-budget skivakantie in Zwitserland zeker mogelijk. Het land is een stuk tradtitioneler en rustiger dan het uitbundige buurland Oostenrijk. De brede pistes en moderne liftinstallaties maken het skiën in Zwitserland een ware verademing. De gastvrije bevolking vormt de kers op de taart van je bezoek.

Je skivakantie in Zwitserland breng je door in een adembenemend landschap

Besluit je te gaan skiën in Zwitserland, dan reis je zonder uitzondering af naar een prachtig landschap. Het land is rijk aan gletsjers en veel pistes liggen hoger dan 2000 meter. Hierdoor is Zwitserland een absoluut sneeuwzekere bestemming. Behalve authentieke dorpen vind je verspreid over het wintersportland ook tal van kuuroorden. Even helemaal bijkomen tijdens je wintersport in Zwitserland is dus prima mogelijk. Na alle activiteiten geniet je natuurlijk van de specialiteiten van de Zwitserse keuken. Warme, stevige gerechten zijn hier onlosmakelijk verbonden met wintersport.

Populaire bestemmingen voor een Zwitserse skivakantie

Denk je aan een skivakantie in Zwitserland, dan denk je al gauw aan grote namen als St. Moritz. Echter zijn er ook kleinere bestemmingen die je van een minstens zo leuke tijd kunnen voorzien. Eén van die skigebieden is Meiringen, dat deel uitmaakt van het gebied Meiringen-Hasliberg in Berner-Oberland. Het geldt als een ideaal gebied voor families. Ook een last minute naar Saas Grund is bij reisaanbieders als Sunweb, Kras en Neckermann makkelijk te vinden. Saas Grund ligt in het Saastal en staat bekend om zijn vierduizenders. Om je ogen uit te kijken!

Op wintersport naar Zwitserland in 2019: de mogelijkheden op een rijtje

Heb je eens zin in iets anders en klinkt een wintersport in Zwitserland in 2019 als een interessante afwisseling? Of ben je bekend met het land en weet je ook dit jaar zeker dat je ernaartoe wilt afreizen? Bij diverse reisaanbieders vind je een goedkope last-minute voor een wintersport naar Zwitserland. Je hebt de keuze uit verschillende accommodaties, zoals hotels en appartementen. Het grootste gedeelte ligt in het centrum, een handjevol bevindt zich direct aan de pistes. Naar Zwitserland afreizen kun je doen per auto, trein, bus of vliegtuig.

Skiën in Zwitserland: een absolute aanrader

Boek je een skivakantie naar Zwitserland, dan is bij sommige reizen de skipas inbegrepen. Iets wat je op locatie weer flink wat tijd kan schelen. Zeker als je ook nog eens over je eigen uitrusting beschikt. Zo kan je na aankomst direct de piste op. De pistes van het land zijn met geen enkele andere bestemming te vergelijken. Hier is de winterwereld op zijn best. Zwitserland investeert veel in zijn skigebieden, waardoor je altijd kunt rekenen op de allerbeste faciliteiten. De moderne en de traditionele wereld zijn hier prachtig met elkaar één geworden.

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Wintersportvakanties.

Blog

© 2024 — wintersportdirect.nl — development by Harris Software