Wintersport Flachau

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Op wintersport in Flachau, parel van de Ski amadé

Breng je je skivakantie in Flachau door, dan verblijf je in één van de populairste bestemmingen van de regio Salzburger Land. Samen met plaatsen als Schladming, Bad Gastein en Radstadt ligt het in de Ski amadé. Dit netwerk van skigebieden vormt het op één na grootste skinetwerk van Europa. Zo staat een wintersport in Flachau ook in 2019 en 2020 garant voor heel wat uurtjes plezier op de lange latten. Skiën in Flachau is geschikt voor sportievelingen van alle niveaus. Ook is het gebied een aanrader voor snowboarders, langlaufers en wandelaars.

Populaire Wintersportvakanties

Eén van de leukste après-ski scenes van Oostenrijk

Boek je een skivakantie naar Flachau, dan ski je binnenkort op de bijna twee kilometer hoge Griessenkareck. Vanaf deze berg kun je de Ski amadé in trekken, maar ook rechtstreeks naar het dorp skiën. Het dorp is langgerekt en heeft geen duidelijk centrum. Aan sfeer ontbreekt het je tijdens de wintersport in Flachau echter aan niets; het dorp heeft de reputatie één van de uitbundigste après-ski scenes van de hele regio te hebben. De Hofstadl staat bekend als de allerleukste bar, maar ook een bezoek aan de Dampfkessel is een echte aanrader.

Met 350 kilometer piste geen moment van verveling tijdens een skivakantie in Flachau

Het Salzburger Land is een verzameling van verschillende dorpen, waar de sneeuwcondities onderling wat verschillen. Zauchensee en Filzmoos worden als sneeuwzekerste bestemmingen van de regio bestempeld, maar ook de condities in Flachau zijn goed. Een wintersport in Flachau in 2019 of 2020 vier je in een wondere witte wereld. De gemiddelde sneeuwhoogte in het dorp bedraagt 84 centimeter, terwijl dat op de berg 170 centimeter is. De skipas die je in Flachau koopt, is onderdeel van de Salzburger Sportwelt en geeft je toegang tot 350 kilometer piste.

Skiën in Flachau: vervoer en accommodaties

Via vergelijkingswebsite WintersportDirect.nl vind je tal van goedkope last-minute aanbiedingen van diverse reisorganisaties zoals Snowplaza, Tui, Sunweb en Neckermann. Wat locaties betreft heb je voor een wintersport in Flachau in 2019 en 2020 volop keuze. Misschien geniet je het liefst van de luxe van een hotel, maar heb je behoefte aan privacy en ruimte, dan behoren een appartement of chalet ook tot de mogelijkheden. Afreizen naar dit wintersportgebied kan zowel per vliegtuig als per auto, bus of trein. Het skigebied rond Flachau in de Ski amadé is centraal en vlak langs de snelweg gelegen.

Tijdens je wintersport in Flachau van 2019 verveel je je geen moment!

Het skigebied Flachau in de Ski amadé staat niet alleen garant voor urenlang plezier op de lange latten, maar heeft je nog meer te bieden. Zo wordt er jaarlijks de World Cup afdaling gehouden, een leuk evenement dat nog meer leven naar het dorp brengt. Olympisch kampioen Hermann Maier groeide in het dorp op. Ga je bij een skischool skiën in Flachau, dan kun je ook deelnemen aan leuke activiteiten die de scholen organiseren. Denk aan snowtuben en wandelingen met fakkels. Zo verveel je je geen enkel moment!  

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Blog

© 2024 — wintersportdirect.nl — development by Harris Software