Wintersport Hinterglemm

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Een wintersport naar Hinterglemm boeken: volop gezelligheid in het Salzburger Land

Een skivakantie in Hinterglemm breng je door in een dorp dat zich op 1000 meter hoogte in een bijzonder mooi berglandschap bevindt. Het dorp is onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Een wintersport in Hinterglemm is met zijn 140 kilometer aan blauwe pistes bij uitstek geschikt voor beginnende wintersporters. Daarnaast heeft deze bestemming 112 kilometer aan rode en 18 kilometer aan zwarte pistes. Ga je op wintersport in Hinterglemm in 2019, dan kun je vast aftellen naar een gezellig verblijf in een van de meest complete skigebieden van Oostenrijk.

Populaire Wintersportvakanties

Op skivakantie naar Hinterglemm in 2019: knus, trendy én veelzijdig

Saalbach en Hinterglemm worden meestal in één adem genoemd. Toch zijn het twee aparte dorpen. Waar Saalbach wat luxer is, is Hinterglemm vooral modern en knus. Het dorp ligt midden in het skigebied en daardoor kun je veel tochten rond het dorp maken. Boek je een wintersport naar Hinterglemm, dan ga je ook een bestemming met een zeer bruisend nachtleven tegemoet. De après-ski gelegenheden zijn veelzijdig; van authentieke skihutten tot discotheken en trendy bars. De bar Goaβstall is al een paar keer uitgeroepen tot beste après-ski gelegenheid van de Alpen.

Hoe zit het tijdens een skivakantie in Hinterglemm met sneeuwzekerheid?

Vier je je wintersport in Hinterglemm in 2019 of 2020? Dan is het moeilijk om te zeggen hoe de sneeuwcondities zullen zijn. De toppen hebben een maximale hoogte van 2000 meter, waardoor sneeuwkanonnen nogal eens nodig zijn. Daarin is na de onverwacht warme winter van het seizoen 2006/2007 flink wat geïnvesteerd. Wil je een skivakantie in Hinterglemm boeken, dan zit je over het algemeen dus wel goed. Februari geldt als de meest sneeuwzekere maand. Je skipas geeft je naast de pistes van Hinterglemm ook toegang tot Saalbach, Leogang en Fieberbrunn.

Zelf kiezen hoe jij naar je bestemming afreist

Je skireis naar Hinterglemm kun je op diverse manieren vastleggen. Zo kun je ervoor kiezen om met de auto, de bus, de trein of met het vliegtuig af te reizen. Boek je je skivakantie naar Hinterglemm inclusief vlucht, dan vlieg je op Salzburg. Via vergelijkingswebsite WintersportDirect.nl kun je bij verschillende reisaanbieders zoals De Jong Intra, Sunweb en Neckermann een goedkope last-minute aanbieding naar dit Oostenrijkse skiresort boeken. Je hebt de keuze uit vele hotels en appartementen, met een ligging variërend van midden in het dorp tot aan de voet van de piste.

Andere activiteiten om tijdens je wintersport in Hinterglemm te beoefenen

Kies je voor een skivakantie naar Hinterglemm, dan kun je rekenen op een verblijf in een veelzijdig skigebied waar het je aan helemaal niets ontbreekt. Het enige wat in mindere mate is vertegenwoordigd, zijn uitdagende pistes op de meer sneeuwzekere hoogten. Om het skiën of snowboarden eens af te wisselen met andere activiteiten, zou je kunnen denken aan schaatsen, een tocht door de tunnels en bochten van de fun slopes, of paragliding. Met een gekwalificeerde begeleider zweef je door de vallei heen, met de winters witte grond ver onder je.  

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Blog

© 2024 — wintersportdirect.nl — development by Harris Software