Wintersport Gerlos

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Een wintersport in Gerlos: één van de favoriete bestemmingen van skiënd Nederland

Reis jij voor een skivakantie naar Gerlos af, dan zet je binnenkort koers naar een Oostenrijks dorpje dat op de grens van het Salzburger Land en Tirol ligt. Gerlos ligt net als Zell am Ziller en Königsleiten in de zogeheten Zillertal Arena, waar je de beschikking hebt over wel 140 kilometer aan pistes. Met een wintersport in Gerlos in 2019 boek je een vakantie naar een sneeuwzekere bestemming. Skiën in Gerlos is geschikt voor actievelingen van alle niveaus. Zowel de blauwe, rode als zwarte pistes zijn goed vertegenwoordigd.

Populaire Wintersportvakanties

Skiën in Gerlos: een gezellig drukke bedoening

Kies je uit de vele bestemmingen in Oostenrijk voor een wintersport in Gerlos, dan doe je dat niet alleen voor de skimogelijkheden, maar ook voor de après-ski. De bruisende wintersportplaats telt tal van cafés en disco’s. Deze hebben vaak Nederlands personeel. Ook treden er regelmatig dj’s en andere artiesten van Nederlandse bodem op. Het dorp Gerlos bestaat in feite uit één straat, waardoor het centrum dus ook altijd een gezellig druk sfeertje heeft. Ook zijn de meeste accommodaties daar gelegen. De Isskogelbahn is de toegang tot het grote skigebied Zillertal Arena.

Met een skivakantie in Gerlos ben je altijd van sneeuw verzekerd

Ga je op wintersport in Gerlos in 2019 of 2020? Dan ga je ook het komende seizoen een sneeuwzekere skivakantie in dit Oostenrijkse skigebied tegemoet. Vanaf de kerst tot ongeveert eind maart kan het met de sneeuwpret niet op. De gemiddelde sneeuwhoogte in het dorp ligt boven de 100 centimeter en is op de berg ruim 180 centimeter. Gerlos telt 43 kilometer blauwe pistes, 89 kilometer rode pistes en 11 kilometer zwarte pistes. Een skipas die je in Gerlos koopt, geeft toegang tot het hele skigebied Zillertal Arena.

Reizen en verblijven precies zoals jij dat wilt

Via vergelijkingswebsite WintersportDirect.nl kun je tal van goedkope last-minute aanbiedingen voor een skivakantie in Gerlos vinden. Reisorganisaties die deze budget vakanties aanbieden, zijn onder andere Kras, Neckermann, Sunweb en De Jong Intra. Wat accommodaties betreft heb je de keuze tussen een appartement en een hotel. Binnen die laatstgenoemde kun je kiezen tussen een verblijf op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension. Wat vervoermiddelen betreft kun je alle kanten op. Pak jij voor je skivakantie in Gerlos de bus, trein of auto of ga je voor de snelste manier per vliegtuig?

Een wintersport in Gerlos in 2019: optimaal vermaak op een hoogte van 1300 meter

Skiën in Gerlos is meer dan alleen op de lange latten staan. Zo bestaan er ook sportieve activiteiten zoals nachtrodelen en paragliden. En wat dacht je van het Moonlight Skiing evenement dat elk seizoen een aantal keer wordt georganiseerd? Na een diner in een bergrestaurant ski je onder de volle maan naar beneden. Een wintersport in Gerlos kun je overigens ook boeken als je niet al te veel tijd hebt. Dankzij het bestaan van Mini Ski Gerlos kun je er geheel verzorgd een paar dagen tussenuit.  

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Blog

© 2024 — wintersportdirect.nl — development by Harris Software