Wintersport Mayrhofen

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Skiën in Mayrhofen staat voor een vakantie in een ongekend wintersportparadijs

Een skivakantie in Mayrhofen vier je in een knus dorp dat in traditionele Alpenstijl is gebouwd. Zowel rustzoekers als feestbeesten vinden in een wintersport in Mayrhofen de voor hen ideale vakantie. De uitgebreide pistes maken het skiën mogelijk voor zowel absolute beginners als gevorderden. Boek je de wintersport in Mayrhofen in 2019 of 2020? Dan ga je een complete vakantie tegemoet. Zowel op de piste als in het dorp ontbreekt het je aan niets. Mayrhofen is opgebouwd uit wat voorheen verschillende dorpjes waren. Nu is het een waar wintersportparadijs!

Populaire Wintersportvakanties

Met een Zillertaler Superskipass skiën in Mayrhofen en de rest van de omgeving

Boek je jouw wintersport in Mayrhofen, dan boek je een vakantie in de regio Zillertal. Om precies te zijn in het gebied Ski Zillertal 3000. Zillertal 3000 telt in totaal maar liefst 245 kilometer piste. De skipas die je voor je skivakantie in Mayrhofen aanschaft, is de Zillertaler Superskipass. Deze geldt binnen alle pistes in het Zillertal, maar ook in het Tuxertal, Gerlostal en op de Wildkogel. Probeer dus ook eens een nabijgelegen skigebied uit. In Mayrhofen ligt de sneeuwhoogte op de berg rond de twee meter.

Volop levendigheid tijdens je skivakantie in Mayrhofen

Met een wintersport in Mayrhofen bevind je je in het achterste gedeelte van het Zillertal. Zillertal noemt men ook wel ‘s werelds actiefste dal. Mayrhofen geldt als één van de levendigste plaatsen binnen het skigebied en heeft dan ook de meest uiteenlopende horecagelegenheden. De openlucht bars en après-ski locaties ademen een sfeer uit die je met geen enkel ander skidorp kunt vergelijken. In het dorp bestaat geen dalafdaling. Tijdens je wintersport in Mayrhofen in 2019 neem je dus regelmatig de lift naar beneden. Geen straf, dan kun je je benen eens laten rusten!

Accommodaties en reismogelijkheden van een wintersport naar Mayrhofen in 2019

Klinkt een wintersport naar Mayrhofen je nu al als muziek in de oren? Wees er dan op tijd bij om nog een budget skivakantie bij een van de vele reisaanbieders zoals Kras, Neckermann of Husk Wintersport te boeken. Goedkope aanbiedingen heb je dankzij de overzichtelijke vergelijkingswebsite WintersportDirect.nl in een paar muisklikken gevonden. In Mayrhofen verblijven kan in een hotel of een appartement van twee tot vijf sterren. Je kunt je reis per vliegtuig, bus, trein of eigen vervoer vastleggen. Vanaf Utrecht is de afstand tot Mayrhofen per auto 950 kilometer.

Een wintersport in Mayrhofen: skivakantie met alles erop en eraan

Of je nu een accommodatie vlakbij de skilift of midden in het centrum van het dorp boekt, het bruisende leven in de wintersportplaats kan je in geen enkel geval ontgaan. Behalve de gezellige après-ski is er nog meer. Neem bijvoorbeeld een duik in het heerlijke zwembad en maak er eventueel gebruik van de wellnessfaciliteiten. Heb je juist behoefte aan wat extra adrenaline, dan ga je rodelen. Vier je je wintersport in Mayrhofen aan het eind van het seizoen? Grote kans dat je het evenement Snowbombing er dan mee mag maken.  

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Wintersportvakanties.

Vergelijk Wintersportvakanties

Blog

© 2024 — wintersportdirect.nl — development by Harris Software