Busreis Wintersport

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Wintersportvakanties.

De leukste en voordeligste busreizen voor je wintersport van 2019 - 2020

Met een busreis op wintersport is de voordeligste manier van reizen naar de sneeuw. Je gaat zorgeloos op vakantie en komt helemaal uitgerust op je bestemming aan. Kies je voor een korte skivakantie met de bus, dan wordt jou het gedoe met sneeuwkettingen, gladde wegen, winterbanden en eventuele vignetten bespaard. Met een wintersport per bus ben je onderweg van alle gemakken voorzien, zonder dat daar voor jou enige voorbereiding aan vooraf gaat.

Met een busreis op wintersport: voor de deur uitstappen

Kies je voor een skireis met de bus, dan kun je vaak uit diverse opstapplaatsen kiezen. De precieze plekken zijn afhankelijk van de reisaanbieder en de exacte bestemming. Voor de deur van je accommodatie stap je uit. Tal van skireizen starten ook ‘s nachts. Zo win jij tijd op de piste! Alhoewel je op de locatie zelf geen eigen vervoer tot je beschikking zult hebben, leert de ervaring dat dit ook helemaal niet nodig is op een wintersportbestemming.

De mooiste bestemmingen voor een wintersport per bus

Via vergelijkingswebsite WintersportDirect.nl kun je busreizen van verschillende reisaanbieders met elkaar vergelijken. Zoek je naar een korte skivakantie met de bus, dan selecteer je op de website het land, skigebied of zelfs het specifieke dorp van jouw keuze. Binnen een mum van tijd heb je een overzicht van alle mogelijkheden. De landen die op de website zijn vertegenwoordigd, zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Andorra, Noorwegen en Zweden. Meer dan genoeg keuze dus!

Op de lange latten in heel Europa

Landen als Duitsland en Oostenrijk staan bekend als de gezelligste bestemmingen voor een wintersport per bus. Grote kans dat je er als fervent skiër ooit al op de lange latten hebt gestaan. Ook Italië wordt door steeds meer Nederlanders gewaardeerd als wintersportland. Je geniet er ook in de koude maanden van de heerlijke keuken en antieke, prachtig besneeuwde gebouwen. Maar heb je ook wel eens aan een skivakantie in Scandinavië gedacht? Skiën door de bossen en langs de fjorden geeft je wintersport een geheel andere dimensie!

Kies de accommodatie die het beste bij jou past

Natuurlijk heb je niet alleen wat betreft bestemmingen, maar ook wat betreft accommodaties en verblijfstypes volop keuze. Zoek je naar busreizen voor je wintersport van 2019, dan vind je zowel aanbiedingen met hotels als met appartementen. Binnen het aanbod hotels kun je dan nog eens kiezen uit verblijf op basis van logies, halfpension of all-inclusive. Uit ervaring weet jij vast welk type verblijf het beste bij jou past. Met een busreis op wintersport ziet er voor iedereen weer anders uit.

Boek je korte skivakantie met de bus vandaag en tel af naar jouw sportieve vakantie

Kan jij ook niet wachten om binnenkort weer in zo’n sprookjesachtig witte omgeving te zijn? Dankzij de diverse reizen van reisaanbieders die je via WintersportDirect.nl kunt vinden, is het vastleggen van precies díe reis waar jij naar op zoek bent een fluitje van een cent. Op zoek naar compleet gemak? Ga dan voor een busreis inclusief skipas. En ben je alleen op zoek naar vervoer en vind je de weg op je bestemming zelf wel? Dan is een losse busreis ook zo gevonden.

Wintersportvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Wintersportvakanties.

Blog

© 2023 — wintersportdirect.nl — development by Harris Software